Personvernerklæring for jobbehjemme.com

Vi i jobbehjemme.com tar ditt personvern på alvor. Denne personvernerklæringen beskriver hvilken informasjon vi samler inn fra deg når du besøker vår nettside og hvordan vi bruker denne informasjonen.

Hva slags informasjon samler vi inn?

Når du besøker vår nettside, kan vi samle inn to typer informasjon: personlig informasjon som du frivillig gir oss (for eksempel når du sender oss en e-post, registrerer deg for et nyhetsbrev eller legger igjen en kommentar), og ikke-personlig informasjon, som for eksempel IP-adressen din, hvilke sider du har besøkt på vår nettside, tidspunktet for besøket ditt og enhetstypen du brukte for å besøke nettsiden vår.

Hvordan bruker vi denne informasjonen?

Vi bruker informasjonen vi samler inn for å forbedre nettsiden vår, tilpasse brukeropplevelsen og, hvis du har gitt oss tillatelse til det, for å sende deg relevant informasjon via e-post.

Hvem deler vi denne informasjonen med?

Vi deler ikke din personlige informasjon med tredjeparter, med mindre det er nødvendig for å levere tjenester du har bedt om, eller det er lovlig nødvendig. Vi kan dele ikke-personlig informasjon med tredjeparts tjenester for å hjelpe oss med å analysere bruken av vår nettside og forbedre tjenestene våre.

Hvordan beskytter vi din informasjon?

Vi bruker passende sikkerhetstiltak for å beskytte informasjonen vi samler inn.

Endringer i vår personvernerklæring

Hvis vi endrer vår personvernerklæring, vil vi publisere disse endringene på denne siden.

Kontakt

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, vennligst kontakt oss.